Програма за мобилност

Програмата за мобилност на GIC включва стажове във високо категорийни хотели, ресторанти и академии, където участниците по програма Еразъм+ (KA1, KA2 & Staff Mobility) имат възможността да придобият ценен практически опит от доказани професионалисти в бранша, което ще направи профилът им много по-привлекателен за бъдещи работодатели.

Програмата за мобилност, която GIC предлага ще разшири комуникационните, езиковите, междукултурните и цифровите умения на участниците. Заниманията се участниците се организират в делнични дни, като можем да предложим позицията, която е най-удачна за вашите обучаеми.
Културната програма, която GIC организира за участниците не нарушава учебния процес и се провежда през уикендите. Тази част от мобилността има за цел да приобщи обучаемите, да ги запознае с културата и бита на България и да обогати техните компетенции по отношение на междукултурните различия на страните част от ЕС.

В края на всяка мобилност GIC издава и предоставя на участниците всички необходими документи, които да верифицират техният престой и проведена практика в България.