София

София е столица на България и е основен административен, индустриален, транспортен, културен и образователен център на страната. Тук се намират  Българската академия на науките, централните сгради на Българска национална телевизия, Българско национално радио, Българска телеграфна агенция, много университети, театри, кина, както и Националната художествена галерия, археологически, исторически, природонаучни и други музеи. На много места в центъра на града са запазени видими археологически паметници от римско време.

Сред много от силните страни на София са културно-познавателният туризъм, съчетан с лесната достъпност, ниските цени, разнообразието от заведения и местната кухня. Имиджът на столицата е известен и като младежка дестинация (за туристи до 34 г.). Същевременно се наблюдава и висок дял на повторните посетители с бизнес цели.

В зависимост от предпочитанията ви, GIC може да предложи дългосрочни или краткосрочни програми за мобилност по програма Еразъм+, организирани в 5*- звездни хотели и ресторанти, обучителни институции и престижни академии.

Както GIC, така и изброените разполагат с екип от професионалисти, които ще оптимизират и развият знанията и уменията на вашите участници. Като приемаща организация GIC ще се погрижи да превърне престоя на вашите обучаеми в незабравимо преживяване!

Свържете се с нас, за да получите своята индивидуална програма за мобилност!