Златни пясъци

Златни пясъци и к.к.“Св.Св. Константин и Елена“ – Двата курорта са част от регион Варна. Известни са със своите великолепни обширни плажове, топлото синьо море и лечебните си минерални извори. В к.к.„Св.Св. Константин и Елена” има 7 минерални извора с температура на водата между 40 и 60 градуса, без аналог в Европа. Курортът „Златни пясъци“ е известен като „Перлата на българското Черноморие“.

„Златни пясъци“ е носител на „Син флаг“ – престижна международна награда за екологично чист курорт. Комплексът предлага атрактивен транспорт на посетителите си, който се състои от няколко вида транспортни средства – велорикши, колелета, мини-влакчета и движещи се със слънчеви батерии соларни таксита.

В зависимост от предпочитанията ви, GIC може да предложи дългосрочни или краткосрочни програми за мобилност по програма Еразъм+, организирани в 5*- звездни хотели и ресторанти, обучителни институции и престижни академии.

Както GIC, така и изброените разполагат с екип от професионалисти, които ще оптимизират и развият знанията и уменията на вашите участници. Като приемаща организация GIC ще се погрижи да превърне престоя на вашите обучаеми в незабравимо преживяване!

Свържете се с нас, за да получите своята индивидуална програма за мобилност!