Варна

Варна е третият по големина град в България и най-големият на българското Черноморие. Както разположението на града, така и богатите природни ресурси, го превръщат в един от най-известните курортни центрове в Европа и най-големия в черноморския регион.

Варна предлага безброй културни събития с участието на фолклор, музика, балет, опера и театър, филми и анимационни презентации, снимки и изложби на открито. Има и много художествени галерии.

Морската столица разполага с впечатляващи хотелиерски и ресторантьорски обекти, с които GIC поддържа стабилни партньорства.

В зависимост от предпочитанията ви, GIC може да предложи дългосрочни или краткосрочни програми за мобилност по програма Еразъм+, организирани в 5*- звездни хотели и ресторанти, обучителни институции и престижни академии.

Както GIC, така и изброените разполагат с екип от професионалисти, които ще оптимизират и развият знанията и уменията на вашите участници. Като приемаща организация GIC ще се погрижи да превърне престоя на вашите обучаеми в незабравимо преживяване!

Свържете се с нас, за да получите своята индивидуална програма за мобилност!